Трети сезон на "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) тръгва скоро по БТВ

януари 14, 2014
След като зрителите се разочароваха от тъжния финал на втори сезон от хитовата турска поредица "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) и от това, че епизодите от трети сезон няма да бъдат излъчени, днес БТВ зарадва феновете с новината, че трети сезон все пак ще стартира!


Днес страницата на БТВ във фейсбук буквално избухна от молби и запитвания относно третия сезон, който всички смятахме, че телевизията няма да излъчи. Малко по-късно в отговор на коментарите БТВ за радост на феновете обяви, че той е закупен и ще бъде излъчен, а това е само въпрос на време. Ето и какво точно казаха от медията: "Здравейте, добре разбираме, че "Огледален свят" е любим сериал за вас и много други фенове. Можем да съобщим, че вече сме закупили третия сезон на "Огледален свят". Уверяваме Ви, че наш приоритет е зрителите да имат възможността да гледат желаните от тях сериали и филми - точно по тази причина започва и "Север Юг". Когато имаме конкретни новини кога ще се завърне "Огледален свят", ще ги споделим с вас."

От това, което се вижда по форумите и най-вече във фейсбук, зрителите не харесват особено новия турски хит "Север-Юг" (Kuzey Güney), особено заклетите фенове на "Огледален свят". Дали "Север-Юг" ще е новият хит на БТВ ще се разбере утре, ако от телевизията се похвалят. Колкото по-нисък рейтинг има сагата за Кузей и Гюней, толкова по-скоро ще започне продължението на най-гледания сериал у нас за 2013 г.

СЕРИАЛИ в България ще ви държи в течение и при първа поява на информация за "Пътят на Емир" ще бъдете уведомени!

3 коментара:

Анонимен каза...

невероятна новина! супер! страхотно! според вас кога ще започне, наясно съм че не знаете но дайте поне предположение! моля ви

Главен редактор каза...

Здравейте,
Според мен най-рано след месец, все пак епизодите са закупени сега и трябва да бъдат дублирани.
Поздрави!

Анонимен каза...

A FEERIQ NQMA LI DA SE V1RNE BEZ NEQ SERIQLA NQMA SMISAL E EMIR E STRAOTEN POBLIKYVAITE NQKOE NOVO INTERVU S EMIR MNOGO E GOTIN VSQKA JENA ME4TAEE ZA NEGO

Предоставено от Blogger.