"Огледален свят" (Adini Feriha Koydum) започва по Voyo

Една от най-дългоочакваните турски поредици в България започва по Voyo от 2 юли.Става въпрос за хит продукцията "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum),която е със звездното участие на Хазал Кая ("Забраненият плод") и Вахиде Гьордум ("Истанбулска приказка")."Нарекох те Фериха",както е оригиналното заглавие на сагата излъчваща се по турския канал ShowTV ще се излъчва всеки делничен ден,по Voyo,като за,да гледате епизодите от сагата ще трябва да плащате месечно по 8 лева.

Ето я и историята на Adini Feriha Koydum:
Проследете борбата за по-добър живот на едно семейство,живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал Етилер.Ръза е портиер,а Зехра чистачка,която има големи амбиции за дъщеря си Фериха.Момичето израства между два свята-в единия желанията и възможностите са безкрайни,а другия пък е твърдо близо до действителността в приземния етаж,който тя обитава със семейството си.
Фериха е приета да учи в престижен университет,където мечтите и реалността се смесват,а хубавата дъщеря на портиера се представя за богато момиче и твърде скоро става принцеса в един свой измислен розов цвят.И какво от това,че тази фантазия ще погълне семейството и приятелите й?Майка и дъщеря ще започнат борба,от която връщане назад няма.

21 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте!
Искам да попитам,кога този сериал ще се завърне във ефира на вашата телевизия.Аз го гледах,но го спряхте.Вече близо три месеца не го излъчвате.Кога ще пуснете новите епизоди?

Админ каза...

Здравейте,не излъчваме "Нарекох те Фериха",не от три месеца,а от по-малко от два.
Засега старт на новите епизоди не се очаква,тъй като епизодите от 25 до 39 нямат субтитри и ще трябва да ги излъчваме,без,а така повече от смисъла в сериала се губи.Но ако до два,три месеца бъдат преведени и останалите епизоди очаквайте старт.Засега нищо не можем да обещаем.

Анонимен каза...

eh tezi btv be.. pak se izlojiha s tezi turski bozi.. pff

Анонимен каза...

koy vi kara da gi gledate be

Анонимен каза...

Огледален свят нямя ли да се излъчва и по BTV на български език само по voyo ли ще го излъчвате много хора искат да го гледат по BTV на български език пониже не можем да го гледаме по voyo а и не искаме да е с суптитри а на български език. Моля ви да го излъчити и по BTV на български език зада може да го гледа всеки който си пожелае.

Админ каза...

Здравейте,за съжаление не зависи от нас,кой серил и кога ще стартира по БТВ.Засега "Огледален свят" ще се излъчва само по Voyo,но вие можете да гледате епизодите безплатно от този линк: http://bealife.net/%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-1-hd/ Но,ако се интересувате дали ще започне по БТВ-може би наесен,в следобедните часове.

Анонимен каза...

Az ne moga da go gledam ot nito edin link,ne se zarejda bihte li mi pomognali..:)

Админ каза...

Здравейте,можете да гледате епизодите на "Огледален свят" във Vbox7 профила ни от този линк: http://vbox7.com/collection:1730090 Пишете дали е станало.

Анонимен каза...

Активни са само последните два епизода - 7 и 8.

Админ каза...

Причината затова,че активни са само 7 и 8 е защото БТВ е помолила модераторите на Vbox7 да трият епизодите,с цел сериала да се разпространява само на Voyo.bg.Затова ни следете и веднага след,като качим епизод го гледайте,защото по-късно може вече да е изтрит.

Анонимен каза...

Здравейте, искам да попитам защо спряхте Пепел от рози точно към финала,и пуснахте друг сериял. Ще има ли излъчване на Пепел от рози скоро по БТВ или пак се прекъсват филмите посредата и не се дават конкретни отговори по тези въпроси?

Админ каза...

Здравейте,за пореден път повтаряме НЕ НИЕ РЕШАВАМЕ КАКВО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ,НИЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕРИАЛИ!!!Нови епизоди на "Пепел от рози" можете да очаквате наесен.

Анонимен каза...

Филма го гледам на дадения сайт http://vbox7.com/collection:1730090 , но на две ни пускат по една серия! Филма ми харесва!

Анонимен каза...

тук го има http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrents&search=+Adini+Feriha+Koydum&category=0&active=1

Анонимен каза...

tozi admin ne znam kakav e,no prinujdava da svali6 JAVA,za da gleda6.ne q svalqite-ima virusi.ne se podigravaite s horata

Анонимен каза...

Защо вече никой не качва епизодите на огледален свят?

Админ каза...

Здравейте,
Вече не се качват записи на "Огледален свят" поради причината,че БТВ изтрива всички епизоди,и доброволците се отказват.

Анонимен каза...

Това е много нагло от тяхна страна да не би те да превеждат със суптитри,ама лесно блокират как може не всеки има възможност да плаща този канал.

Анонимен каза...

Здравейте скоро ли ще се качи 2 сезон на огледален свят

Анонимен каза...

Здравейте! Знаете ли дали ще пускат сериала по БТВ и ако знаете кога ще го пуснат? :)

Анонимен каза...

за какво махнахте времето лети беше хиляда пъти по-интересен от този аз вече не го гледам от месеци и не съжалявам просто искам пак да пуснат времето лети предпочитам го

Предоставено от Blogger.