"Езел" замества "Истанбулска приказка" по Диема Фемили

април 25, 2012
25.04.2012год.,10.57ч.
Хитовият турски сериал "Езел" ще замести "Истанбулска приказка" от 9 май.Продукцията с участието на Кенан Имирзаъолу вече ще се излъчва от 21.00 часа.,като Диема Фемили ще предоставя на зрителите си по 1 епизод от поредицата до 22.00 часа.Напомняме ви,че "Истанбулска прикзка" приключва на 8 май,от 21.00 часа,като тогава ще бъде излъчен последния 104 епизод.
Всички се питат какво ще стартира от 22.00 часа на мястото на "Езел"?Можем само да кажем,че ще е турски премиерен сериал.Очаквайте обявяването на новият сериал от 22.00 часа следващата седмица.

Информацията,която ви предоставяме е потвърдена от PR специалистът Кристина Георгиева.Ще ви предоставим нашият въпрос,както и нейния отговор,без никакви корекции.
Въпрос от СЕРИАЛИ в България:
Здравейте,госпожо Кристина Георгиева,
Пишем ви със запитването какво става около мексиканския сериал "Аурора",който трябваше да се излъчва по Диема Фемили всеки уикенд от 16.00ч.?Ще бъде ли излъчен този сериал и кога?Също така какво ще стартира на мястото на "Истанбулска приказка" от 21.00ч.?
Отговор от Кристина Георгиева:
Привет,
На мястото на "Истанбулска приказка" ще стартира "Езел",а колкото до сериала "Аурора",той се отлага във времето засега.Поздрави и приятен ден.

Желаем да уточним,че СЕРИАЛИ в България първи обявят тази информация в интернет пространството.

9 коментара:

Анонимен каза...

Тая луда ли е да ми мести Езел !ДАНО НЕ Е ВЯРНО ! 22:ОО часа Е НАЙ -ПОДХОДЯЩИЯ ЧАС! Егати тъпата овца !

Админ каза...

Информацията е потвърдена,като не отговаряме за промени в програмата на Диема Фемили.всеки си има мнение по този въпрос.

Даниел Димитров каза...

Дано да не е вярно това, защото ДФ може да загуби голяма част от зрителите на "Езел", ако го пусне в 21:00.
Дано поне, ако е вярно, да стартира корейски сериал или "Запленяваща сърцето" на мястото на "Езел".

Анонимен каза...

eeeeeeeeeee boje pak turskoooo :( aman ve4e !!!!!

Анонимен каза...

Оф от нова и бтв толкова ли не разбират, че на всички им писна от турски сериали. Тъкмо чаках Аурора, а то какво се оказа пак ни прецакаха ........... иде ми да ги напсувам

Анонимен каза...

d-dimitrov ...to ne 4e Df imat koi znae kav reiting s onq bradqsal gevrek Kozel (ezel) ama aide

Анонимен каза...

a be idiot/ka nqmakoi da te e karal da gledash nqkoi film ..... neee ... togava si sedi tam maloumen/a i si trqai ... nqma smisal ot tupi komentari ses? ;)

Анонимен каза...

a we koi te kara puk i tebe da gledash turskite filmi we ... tolko ste prosto vsichki ... kato ne gi gledate i ne vi haresvat nqma nujda i da komentirate temite za turskite filmi ... shtoto da ne bi sluchaino stuklen dom ili nqkoi drug BG bokluk da e po hubav lichno ot EZEL ? ... zatvaraite si tam tupite usti i ne komentiraite za filmi koito dorii i edin epizod ne ste izgledali ;) ... are seloo ... nikakva kultura :X

Анонимен каза...

Анонимен16 юни 2012, 23:37

Eee Kele6 ,to4no az li4no sam gledal mn ot seriite na gorbi6nite seriali ,i moga da komentiram kakvoto i kakto si iskam ,specialno az ,gledal sam Dwama zavinagi ,Listopad ,i 4ast ot Pepel ot Rozi ,i moga spokoino da kaja 4e tova sa seriali za malymni i bavno razviva6ti ,bez nikakva dobra aktiorska igra ,slab scenarii i ve4no mrankane ,sypoli ,i xlen4ene ,a da ne govorim obleklata i malkoto dialozi kakvi sa "Bog 6te te nakaje" "mrasnica ,dano pykne6" "Kakvo 6te kajat xorata" Prekaleno mnogo klyki tipi4no kato balgariq ,taka 4e ne ni govori koe e selsko i koe ne ,po-skoro ti 6te predobie6 selski mantalitet gledaiki gi tezi seriali ,6te blee6 kato koza slqzla ot vito6a ..A pak da negovorim kam kakvo podtikvat tezi seriali s tqxnite finalni epizodi ,kadeto vinagi ima lybovni samoybiistva ,dai da ne govorim ,za tova ti ne si tozi koito da kaje koi kakvo i kak da komentira ,i da bg serialite moje da ne sa na svetovno nivo ,kakto tyrskite po dymite na malkoto ograni4eno misle6ti zriteli kato teb det imat ,no pak za smetka na tova ima xymor raztovarvat ,a ne kato tyrskite ve4no pogrebeniq i grobi6na myzika ,i ti nedei kazvai "nedeite gi gledate" i ne se izkarvai s to4no tazi fraza dobriq i primeren zritel ,6oto ti i malkoto smotanqci gleda6ti takiva tip samoybiistveni seriali ,doprinesoxte s naglosta si po saita na btv ,ntv i forymite tazi apokalipsti4eska negramotnost v efira na balgariq ..Dai da ne govorim na kakvo nivo sa tezi seriali ,i dokade mogat da dokarat ymstveniq bagah na zritelq ,za tova vmesto da mranka6 ,po ok spirai da gi gleda6 dokato ne e kasno i ne zatapee6 pove4e otkolkoto si sega

Предоставено от Blogger.